De wereld om ons heen

De wereld om ons heen

We willen, verwachten en eisen steeds meer…

…van onszelf, van onze collega’s, onze baas en onze medewerkers. Alles gaat sneller, privé en werk lopen door elkaar heen. We leven in een 24-uurs economie: we kunnen op internet alles zien en kopen, het nieuws bereikt ons op ieder moment van de dag via onze telefoon, we checken social media en we verwachten binnen een uur een reactie op onze e-mails. Dat kan flink wat stress veroorzaken.

Wat zijn de gevolgen?

Stress is een van de grootste bedreigingen van onze tijd. Bijna 1 miljoen mensen in Nederland heeft last van werkstress. Aanhoudende stress kan zelfs leiden tot een burnout. Wist u dat jongeren van 25 tot 35 jaar hiervoor de grootste risicogroep zijn? Door stress te reduceren verhoogt u het werkplezier. De productiviteit stijgt en het ziekteverzuim daalt.

Mindfulness: een sterk wapen tegen stress

Mensen kunnen de omstandigheden waarin ze werken vaak niet aanpassen. Wel de manier hoe ze met zaken omgaan. Mindfulness is een zeer effectieve methode om stress te reduceren. Ilse Milot Mental Power biedt op maat gemaakte programma’s voor uw organisatie.

Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Terug naar overzicht

Het is wetenschappelijk bewezen: mindfulness verandert het brein. Het maakt mensen gezonder, stressbestendiger én gelukkiger.

Vrijblijvend een afspraak maken
Het is wetenschappelijk bewezen: mindfulness verandert het brein. Het maakt mensen gezonder, stressbestendiger én gelukkiger.