Samenwerking

Vividus Centrum voor Gezondheid

Ik werk vanuit een benadering die aandacht geeft aan het totale functioneren van de mens. Mijn praktijk is gevestigd in het Vividus Centrum voor Gezondheid in Venlo. Hier werk ik samen met andere therapeuten. Ik kan je een multidisciplinaire behandeling bieden, waarbij alle facetten van het mens zijn centraal staan. Dit levert zeer effectieve resultaten op, met name bij burn-out klachten en chronische pijn- en stressklachten.

Bezoek de website van Vividus Centrum voor Gezondheid in Venlo:
https://www.vividus-venlo.nl/

 

Loopbaan Advies Venlo

Loopbaan Advies Venlo coacht je om inzicht in jezelf te krijgen. Individuele begeleiding, betrokkenheid en maatwerk staan hierbij voorop. Inzicht krijgen in jouw kansen, passie, talent, inspiratie, motivatie, energie, toekomst en ambities. Dat doen ze door te kijken naar je mogelijkheden, niet naar je beperkingen. Door onze kleinschaligheid zijn ze in staat om maatwerk te leveren. Iedereen is uniek, daarom stemmen ze jouw traject af op jouw behoeften.

Bezoek de website van Loopbaan Advies Venlo:
https://www.loopbaanadviesvenlo.nl

 

Locomotion in Velden

Bij Locomotion kun je terecht voor vrolijke, laagdrempelige sportlessen. Ze geven pittige Zumba & Toning, Zumba Gold & Toning voor iedereen voor wie het niet zo pittig hoeft maar wel lekker wil sporten, of voor ouderen, zwangeren, als je hersteld van een blessure. 

Verder geven ze Pilates / Callaneticslessen voor sterk en soepele spieren en een gezonde rug voor iedereen. Bij Yogastudio Aquarius kun je terecht voor Hatha Yoga lessen. Hier leer je ademhalen, je krijgt sterke en soepele spieren van de lichaamsoefeningen, je leert ontspannen en focussen. Yogastudio Aquarius biedt ook cursussen, behandelingen, Mindfulness en Familieopstellingen.

Bezoek de website van Locomotion:
https://www.locomotionvelden.nl/

Wordt jouw leven overschaduwd door angst, stress, chronische pijn, traumatische gebeurtenissen of psychische klachten? Ik help je graag.

Maak een afspraak
Wordt jouw leven overschaduwd door angst, stress, chronische pijn, traumatische gebeurtenissen of psychische klachten? Ik help je graag.