Samenwerking

Vividus Centrum voor Gezondheid

Ik werk vanuit een benadering die aandacht geeft aan het totale functioneren van de mens. Mijn praktijk is gevestigd in het Vividus Centrum voor Gezondheid in Venlo. Hier werk ik samen met andere therapeuten. Ik kan je een multidisciplinaire behandeling bieden, waarbij alle facetten van het mens zijn centraal staan. Dit levert zeer effectieve resultaten op, met name bij burn-out klachten en chronische pijn- en stressklachten.

Bezoek de website van Vividus Centrum voor Gezondheid in Venlo:
https://www.vividus-venlo.nl/

 

Loopbaan Advies Venlo

Loopbaan Advies Venlo coacht je om inzicht in jezelf te krijgen. Individuele begeleiding, betrokkenheid en maatwerk staan hierbij voorop. Inzicht krijgen in jouw kansen, passie, talent, inspiratie, motivatie, energie, toekomst en ambities. Dat doen ze door te kijken naar je mogelijkheden, niet naar je beperkingen. Door onze kleinschaligheid zijn ze in staat om maatwerk te leveren. Iedereen is uniek, daarom stemmen ze jouw traject af op jouw behoeften.

Bezoek de website van Loopbaan Advies Venlo:
https://www.loopbaanadviesvenlo.nl

 

Yoga bij studio Locomotion Moves

Sinds 2023 geef ik Hatha Yoga bij studio Studio Locomotion Moves in Velden. De Yogalessen zijn toegankelijk voor beginners en gevorderden. 
Yoga is een persoonlijke bewustwording en brengt je bij je innerlijke kracht. De yoga-oefeningen versterken je spieren, vergroten je flexibliteit en verlagen de bloeddruk. 
Meer informatie vind je op llse Milot Mental Balance.

Wordt jouw leven overschaduwd door angst, stress, chronische pijn, traumatische gebeurtenissen of psychische klachten? Ik help je graag.

Maak een afspraak
Wordt jouw leven overschaduwd door angst, stress, chronische pijn, traumatische gebeurtenissen of psychische klachten? Ik help je graag.