Ilse Milot

Maak een afspraak

Aangenaam!

Ik ben Ilse Milot, coach & counseler, afgestudeerd in traumatherapie en klinische psychologie en gespecialiseerd in psychodynamische therapie, cognitieve gedragstherapie, chronische pijn- en stressklachten en traumatherapie door middel van EMDR. Mijn interesse in het gedrag van mensen en de fascinatie voor volkeren en culturen ligt aan de basis van mijn werk. Ik werk als ambulant psychiatrisch therapeut in de provincie Gelderland en daarnaast vanuit mijn eigen praktijk in Gezondheidscentrum Vividus in Venlo.

Mijn werkwijze?

Die kun je omschrijven als praktisch, liefdevol en positief. Mijn doelstelling is om op een professionele wijze mensen bewust te maken van hun mogelijkheden en kwaliteiten. Zodat ze richting kunnen geven aan hun toekomst en weer regisseur worden over hun eigen leven.

Mijn visie:

Een uniek individu bestaat uit verscheidene dimensies, maar is een geheel van lichamelijke, psychische, sociale, economische, energetische aspecten en geloofsovertuigingen. In een vertrouwde en veilige sfeer worden kwaliteiten, mogelijkheden en talenten van het individu zo goed mogelijk gestimuleerd en inzichtelijk gemaakt waardoor deze toepasbaar worden en direct en zonder enige beperking ingezet kunnen worden in het dagelijks leven.

Specialisaties:

EMDR (trauma- en angsttherapie): lid van vereniging BivT EMDR therapeuten. Chronische pijn- en stresstherapie: lid van het Chronisch Pijn en Stresssyndroom centrum. Cognitieve gedragstherapie: lid van de ABvC (Algemene Beroepsvereniging van Counselers en lid van de RBCZ (HBO Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg (RBCZ).)

Wordt jouw leven overschaduwd door angst, stress, chronische pijn, traumatische gebeurtenissen of psychische klachten? Ik help je graag.

Maak een afspraak
Wordt jouw leven overschaduwd door angst, stress, chronische pijn, traumatische gebeurtenissen of psychische klachten? Ik help je graag.